Helaas zijn we tijdelijk gestopt met het inruilen van mobiele telefoons en tablets Ben je benieuwd naar wanneer jij je oude toestel weer kunt inruilen? Houd deze pagina dan goed in de gaten.
Inruilmandje.
Voelt zich leeg.
Er zit helemaal niets in je inruilmandje..

Hulp nodig bij het inruilen?
Klik hier om te lezen hoe het werkt

Hogere inruilwaarde dan bij je provider
Verstuur je apparaat gratis
Ontvang binnen 7 dagen je waardebon
  1. Kies je toestel    
  2. Bepaal de waarde        
  3. Vul je gegevens in        
  4. Stuur 'm op        
  1. Kies je toestel
  2. Bepaal de waarde
  3. Vul je gegevens in
  4. Stuur 'm op

Kies je opslagcapaciteit


Hoe vind ik hoeveel opslagruimte mijn Apple iPad mini heeft

De opslagruimte van je smartphone kun je natuurlijk vinden op je aankoopfactuur. Heb je die niet bij de hand? Hieronder vind je hulp voor Android en iPhone om je opslagruimte te vinden in het menu van de telefoon.

Hulp voor Apple iPhone
Dit kun je vinden bij de instellingen van de iPhone. Open hiervoor de app 'Instellingen' en ga naar 'Algemeen'. Bijna onderaan je scherm zie je 'Beheer opslagruimte'. Daar zie je de hoeveelheid beschikbare opslag en de opslag die je in gebruik hebt. Tel die bij elkaar op en je weet de totale opslagruimte van je telefoon. LET OP: het totaal is altijd minder dan de keuzemogelijkheden die we je geven. Dit komt omdat een deel van de opslagcapaciteit in gebruik wordt genomen door het besturingssysteem op de iPhone.

Hulp voor Android smartphones
Elke Android-smartphone is anders. Hierdoor verschilt het per toestel hoe je de opslagcapaciteit kunt vinden. Wel heeft elke Android-smartphone een zoekfunctie in de instellingen waarmee je de opslagcapaciteit kunt vinden. Open hiervoor de instellingen van je telefoon. Helemaal bovenaan het menu wat je nu ziet, zit de zoekfunctie. Zoek hier op bijvoorbeeld opslag, opslagcapaciteit of geheugen. In de zoekresultaten vind je een overzicht van gebruikte en nog beschikbare opslagcapaciteit. Tel die bij elkaar op en je weet de opslagcapaciteit van je telefoon.

Apple iPad mini

overlay-tooltip